Wat te doen op Curaçao

Kom je binnenkort naar Curaçao?

Ontdek de heerlijke sfeer van Curaçao

Curaçao ligt in de Caribische zee, voor de kust van Venezuela. Het Caribische eiland heeft een grootte van 444 km².

Je vindt hier een eindeloze zomerse klimaat met een verfrissend windje. Geniet maar van de relaxte eilandsfeer , prachtige stranden en natuurgebieden. 

Emmabrug

De Koningin Emmabrug met bijnaam “Swinging old lady” en Pontjesbrug, is een kenmerkende pontonbrug in hartje Willemstad.

Playa Kenepa

Wereldwijd bekend voor zijn mooie witte zand en prachtige kristalhelder blauw water.

Visrestaurant Purunchi

Een verborgen parel! Wijde visvariatie door de dagelijkse visvangst. Eet verse vis in een vissershuisje. Tip: Klein restaurant, reserveren in verband met drukte is handig. 

Wat te doen op Curaçao?

Curaçao heeft zo’n 40 stranden. Cas Abou beach, Jan Thiel beach en Playa Kalki liggen verspreid op het eiland. De leukste en meest praktische manier om Curaçao te verkennen is met een huurauto. Naast de mooie stranden zijn er nog veel meer te doen.

Playa Kenepa

Wereldwijd bekend voor zijn mooie witte zand, prachtige kristalhelder blauw water en zachte watergolven. De uitzicht op het strand is perfect voor een foto. Vergeet niet om onderweg ook langs de “Kleine Kenepa” te gaan. 

Playa Lagun

Een vrij rustige baai omcirkeld door rotswanden. Staat bekend voor duikers en snorkelen door de mooie koraalvissen en zeeschildpadden.

Porto Marie

Playa Porto Marie is een mooi zandstrand op het privédomein van de plantage “Porto Marie” aan de westkust. Maak op de baai kennis met Woody en Willy! De twee fotogenieke schattige varkens verblijven graag op het strand van Porto Marie.

Mambo Beach Boulevard

Mambo beach, gelegen aan een strip die winkels, restaurants en entertainment combineert. Geniet van het witte zandstrand, de zon en relax!

Landhuis Dokterstuin (Restaurant)

Heerlijk Lokal eten bij een historisch Landhuis. 

Pietermaai District

Er valt zoveel te beleven in Pietermaai. Wandel de wijk in en laat je verrassen met Live Muziek, Bars, en Restaurants.

Punda & Otrabanda

Willemstad, de hoofdstad van Curaçao bestaat uit Punda en Otrabanda.  De twee kanten zijn verbonden door de Emmabrug.  De stad zit vol met geschiedenis, musea, cafés, restaurants en winkels.  Verken de stad 

Extras
  • Christoffel berg beklimmen
  • Tomasito cave bij Playa Kalki.
  • De Visserij, lekker vis eten
  • Plaza bieu, lokale eten in Punda
  • National park “Shete boka”
  • Punda Love Heart
  • Natuurpark Hòfi Mango
  • Komé Restaurant

Met een auto op Curaçao heb je de volledige vrijheid om alles te zien en te beleven. Wij hebben een ruim aanbod aan huurauto’s. 

×

Bondia,

Welkom bij Curadrive, hoe kan ik van dienst zijn?

×